PFB Serveis Funeraris, col·labora amb la biblioteca badalonina de Can Casacuberta

La Xarxa Municipal de Biblioteques rep un donatiu d’un centenar de llibres de l’empresa Pompes Fúnebres de Badalona especialitzats en l’ajuda al procés de dol.

El fons bibliogràfic ja es pot consultar a la Biblioteca de Can Casacuberta de Badalona.
Els 101 llibres que l’empresa Pompes Fúnebres de Badalona, SA, ha cedit, de forma gratuïta i permanent, a la Xarxa Municipal de Biblioteques ja es poden consultar a la Biblioteca de Can Casacuberta de Badalona, tot i que es podrà demanar des de qualsevol biblioteca de la Xarxa Municipal mitjançant el préstec interbibliotecari. El fons bibliogràfic consta de títols especialitzats en l’ajuda al procés del dol, dirigits als adults i als infants.
L’Ajuntament de Badalona ha agraït avui divendres a la consellera delegada de Pompes Fúnebres de Badalona, SA, Ana Gassió, la cessió del fons bibliogràfic que tenia l’empresa badalonina a la seva biblioteca especialitzada.
L’acte, que ha tingut lloc a la Biblioteca de Can Casacuberta, ha comptat amb la presència de la regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado, que ha volgut agrair aquest donatiu que també estarà disponible a les persones interessades fora de Badalona, dins de l’àmbit territorial del Barcelonès i El Maresme.

Comparteix:

×